Discuss Scratch
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Kiedy wejdę na [polskie v] forum scratch::events hat
jeżeli <chcę popisać z innymi> to
wchodzę na temat [czat v]
end
Last edited by julmik6478 (May 9, 2024 20:38:56)
- Taro--Sasaki
-
1000+ posts
CZAT
1. ja mam united kingdom a po drugie jestem polką, tylko mieszkam w anglii Dlaczego Taro-Sasaki ma lokalizację na Stany Zjednoczone, a pisze na polskim forum? Czyżby mówi po polsku, a mieszka w Stanach czy używa tłumacza?
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Oddaje honor, również przepraszam za pomyłkę.1. ja mam united kingdom a po drugie jestem polką, tylko mieszkam w anglii Dlaczego Taro-Sasaki ma lokalizację na Stany Zjednoczone, a pisze na polskim forum? Czyżby mówi po polsku, a mieszka w Stanach czy używa tłumacza?
- RobloxBackwards
-
92 posts
CZAT
Nuda, więc macie skrypt na rysowanko
Po otwarciu edytora, do kotka dajcie taki skrypt
kiedy kliknięto zieloną flagęKolor i rozmiar pisaka możesz ustawić byle jaki
ukryj
podnieś pisak
wyczyść
ustaw kolor pisaka na [#000000]
ustaw rozmiar pisaka na (5)
zawsze
jeżeli <wciśnięty klawisz myszy?> to
idź do [wskaźnik myszy v]
przyłóż pisak
w przeciwnym razie
podnieś pisak
end
end
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Zrób to na oddzielny post, a dodam cię do mojego spisu poradników.Nuda, więc macie skrypt na rysowanko
Po otwarciu edytora, do kotka dajcie taki skryptkiedy kliknięto zieloną flagęKolor i rozmiar pisaka możesz ustawić byle jaki
ukryj
podnieś pisak
wyczyść
ustaw kolor pisaka na [#000000]
ustaw rozmiar pisaka na (5)
zawsze
jeżeli <wciśnięty klawisz myszy?> to
idź do [wskaźnik myszy v]
przyłóż pisak
w przeciwnym razie
podnieś pisak
end
end
- Taro--Sasaki
-
1000+ posts
CZAT
Jest okOddaje honor, również przepraszam za pomyłkę.1. ja mam united kingdom a po drugie jestem polką, tylko mieszkam w anglii Dlaczego Taro-Sasaki ma lokalizację na Stany Zjednoczone, a pisze na polskim forum? Czyżby mówi po polsku, a mieszka w Stanach czy używa tłumacza?
Oddaje honor, również przepraszam za pomyłkę.1. ja mam united kingdom a po drugie jestem polką, tylko mieszkam w anglii Dlaczego Taro-Sasaki ma lokalizację na Stany Zjednoczone, a pisze na polskim forum? Czyżby mówi po polsku, a mieszka w Stanach czy używa tłumacza?
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Uwaga! Dzis i w nocy (22/23.05) lokalnie mozliwe burze oraz intensywne opady deszczu i gradu. Jesli mozesz, zostan w domu. Unikaj otwartych przestrzeni.
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Trochę nieaktywne jest polskie forum
Last edited by julmik6478 (May 30, 2024 11:51:08)
- kuba5509
-
100+ posts
CZAT
!!??śełzsyw dątmats kaj ketjak ułyt do ęzsip ogetald od jein w metsej i icśotęg jetrawzc od mełzsew meduc śmikaj ,miew eiN ktoś ma porady jak wejść w czwartą gęstość?
- julmik6478
-
500+ posts
CZAT
Ja: próbuję coś wysłać na forum
Scratch: Sorry, you have to wait 60 seconds between posts
Scratch: Sorry, you have to wait 60 seconds between posts
- Lodofoka68
-
96 posts
CZAT
Ja: próbuję coś wysłać na forumRel