Discuss Scratch
- loganthabear
-
58 posts
CZAT
when green flag clicked
jeżeli <> to
<wciśnięty klawisz myszy?>(głośność)
end
- NOOO99
-
41 posts
CZAT
Morze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło
- Misiagna
-
15 posts
CZAT
zadrogo więc nieMorze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło
- Taro--Sasaki
-
1000+ posts
CZAT
no to zrob maslo z dziecka (/jk)zadrogo więc nieMorze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło
- Misiagna
-
15 posts
CZAT
nwm gdzie mam znaleść jakieś dziecko więc po prostu zrobię masło z siebieno to zrob maslo z dziecka (/jk)zadrogo więc nieMorze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło
- loganthabear
-
58 posts
CZAT
Czy do spisu poradników będą dodawane nowe poradniki?
nwm gdzie mam znaleść jakieś dziecko więc po prostu zrobię masło z siebieno to zrob maslo z dziecka (/jk)zadrogo więc nieMorze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło
(mouse down
kiedy kliknięto zieloną flagę)
- NOOO99
-
41 posts
CZAT
No se kupnwm gdzie mam znaleść jakieś dziecko więc po prostu zrobię masło z siebieno to zrob maslo z dziecka (/jk)zadrogo więc nieMorze kup masło w sklepie ㄌㄎco dalej bo mieszam to już 3 miesiącemieszam 4 godziny i co dalejMusisz mieszać śmietanę halo czy ktoś ma porady jak zrobić masło