Discuss Scratch
- Discussion Forums
- » Other Languages
- » Latviešu forums | Sarunājamies, uzdodam jautājumus, labi pavadām laiku
- lacispukainits
-
100+ posts
Latviešu forums | Sarunājamies, uzdodam jautājumus, labi pavadām laiku
Sēžu jauno ģeogrāfu skolas (lekcija, konkurs, uzdevums).vellns viņ zin vailmieras vidzemes augstskolā. Darīt brīvdienās nebija ko. Rīt braucu uz jankām uz sacensībāmKo dari?NormāliVeiksmi! Kā vispār iet? Es rīt 14. Barucu uz valmieras Vidzemes Augstskola (Cēsu iela 4) man tur esot lekcijas (jauno ģeogrāfu skola) tas viss sākas 10:00 ceru ka būs jautri
- TheLVSCfox
-
59 posts
ĀĀ es zinu to spēliNja izskatās pēc vienas japāņu spēles “yandere simulator” tiešām atklāti sakuZinu, jakas, viņš mani visur seko un kad es runāju ar meitenes draugiem viņš paliek dusmīgs uz mani, jo es nezinu visp kapēc viņš paliek dusmīgs bet visu laiku kad es runāju ar meiteņu draugiem, viņš aiz koka uz mani skatās un viņš vispāŗ nemirgo, es viņam ļoti slikti gribētu iesist pa seju un salauzt kaulus, bet es domāju ka viņš izskatīsies labāk tā, varbūt nē, nez.Aoaoaoaoaooaoaoaoaoaoaaooaoaoaoaoaoaoa kooooaaa tas vispār ir normāli?No geja puiša no manas klases, un viņš domā ka es viņu mīlu, bet, es jau itkā ar meiteni tuvu esmu, a viņš grib lai es paliktu par geju kā viņšNo kā?Nav noslēpums, bet zini no ko es baidos?Oho, ko tā, ja nav noslēpums?Normāli, es drīz atpakaļ Latvijā būšu, jakasSkaidrs. Kā brīvdienas pagāja? Vācu, bišku grūti ir ko saprast, bet sanāk
Es teikšu atklāti man vienalga vai kāds ir gejs vai lesbiete bet lai piespiestu citu kļuts lar “neorientēto dzimama pārtāvi” tas gan nav normāli
- lacispukainits
-
100+ posts
Nuja nuja ko es tev sakuĀĀ es zinu to spēliNja izskatās pēc vienas japāņu spēles “yandere simulator” tiešām atklāti sakuZinu, jakas, viņš mani visur seko un kad es runāju ar meitenes draugiem viņš paliek dusmīgs uz mani, jo es nezinu visp kapēc viņš paliek dusmīgs bet visu laiku kad es runāju ar meiteņu draugiem, viņš aiz koka uz mani skatās un viņš vispāŗ nemirgo, es viņam ļoti slikti gribētu iesist pa seju un salauzt kaulus, bet es domāju ka viņš izskatīsies labāk tā, varbūt nē, nez.Aoaoaoaoaooaoaoaoaoaoaaooaoaoaoaoaoaoa kooooaaa tas vispār ir normāli?No geja puiša no manas klases, un viņš domā ka es viņu mīlu, bet, es jau itkā ar meiteni tuvu esmu, a viņš grib lai es paliktu par geju kā viņšNo kā?Nav noslēpums, bet zini no ko es baidos?Oho, ko tā, ja nav noslēpums?Normāli, es drīz atpakaļ Latvijā būšu, jakasSkaidrs. Kā brīvdienas pagāja? Vācu, bišku grūti ir ko saprast, bet sanāk
Es teikšu atklāti man vienalga vai kāds ir gejs vai lesbiete bet lai piespiestu citu kļuts lar “neorientēto dzimama pārtāvi” tas gan nav normāli
- minilesh
-
1000+ posts
Un kā tur iet?Sēžu jauno ģeogrāfu skolas (lekcija, konkurs, uzdevums).vellns viņ zin vailmieras vidzemes augstskolā. Darīt brīvdienās nebija ko. Rīt braucu uz jankām uz sacensībāmKo dari?NormāliVeiksmi! Kā vispār iet? Es rīt 14. Barucu uz valmieras Vidzemes Augstskola (Cēsu iela 4) man tur esot lekcijas (jauno ģeogrāfu skola) tas viss sākas 10:00 ceru ka būs jautri
- lacispukainits
-
100+ posts
Normāli pat patikaUn kā tur iet?Sēžu jauno ģeogrāfu skolas (lekcija, konkurs, uzdevums).vellns viņ zin vailmieras vidzemes augstskolā. Darīt brīvdienās nebija ko. Rīt braucu uz jankām uz sacensībāmKo dari?NormāliVeiksmi! Kā vispār iet? Es rīt 14. Barucu uz valmieras Vidzemes Augstskola (Cēsu iela 4) man tur esot lekcijas (jauno ģeogrāfu skola) tas viss sākas 10:00 ceru ka būs jautri
- minilesh
-
1000+ posts
Ko interesantu uzzināji? Normāli pat patika
- Blackpink_11
-
11 posts
Čau! Forši! Kur biji pazudusi? Man iet labi. caucau esmu online un man drīz būs jauns projeckts kuru es ļoti gribēju uztaisīt
kā jums iet?
man skolā ir ļoti gruti un man nav daudz brīva laika, pa vasaru es esmu pa nometnēm vai ceļojumos, arī laukos
- minilesh
-
1000+ posts
Kas grūts?Čau! Forši! Kur biji pazudusi? Man iet labi. caucau esmu online un man drīz būs jauns projeckts kuru es ļoti gribēju uztaisīt
kā jums iet?
man skolā ir ļoti gruti un man nav daudz brīva laika, pa vasaru es esmu pa nometnēm vai ceļojumos, arī laukos
- TheLVSCfox
-
59 posts
Eu kapēc tik klusi
- minilesh
-
1000+ posts
Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
- TheLVSCfox
-
59 posts
A, viss iet normāli bet es saslimu ceturto reizi mēnesī, un es baigi itkā nez kādu konkursu organizēt, ir idejas?Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
- minilesh
-
1000+ posts
Kā tā? :(A, viss iet normāli bet es saslimu ceturto reizi mēnesī, un es baigi itkā nez kādu konkursu organizēt, ir idejas?Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
Nezinu, kādas Tev varētu būt idejas?
- TheLVSCfox
-
59 posts
Gandrīz visas manas idejas ir ar zīmēšanas štukām, un jakas, es domāju ka es saslimis jo kad es braucu uz mākslas skolu un gaidiju busu kkādas 40 minūtes (bijā ļoti auksti) man galva sāca sāpēt no nekurienes kad es dabūju mājās, un nākamo dienu es piecēlos ar sausu rīkli, iesnām, ar klepu, un velprojām ar galvas sāpēm, kaitinoši iesnas ir.Kā tā? :(A, viss iet normāli bet es saslimu ceturto reizi mēnesī, un es baigi itkā nez kādu konkursu organizēt, ir idejas?Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
- minilesh
-
1000+ posts
Skaidrs, žēl gan.Gandrīz visas manas idejas ir ar zīmēšanas štukām, un jakas, es domāju ka es saslimis jo kad es braucu uz mākslas skolu un gaidiju busu kkādas 40 minūtes (bijā ļoti auksti) man galva sāca sāpēt no nekurienes kad es dabūju mājās, un nākamo dienu es piecēlos ar sausu rīkli, iesnām, ar klepu, un velprojām ar galvas sāpēm, kaitinoši iesnas ir.Kā tā? :(A, viss iet normāli bet es saslimu ceturto reizi mēnesī, un es baigi itkā nez kādu konkursu organizēt, ir idejas?Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
Kā pa skolu?
- TheLVSCfox
-
59 posts
A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiemSkaidrs, žēl gan.Gandrīz visas manas idejas ir ar zīmēšanas štukām, un jakas, es domāju ka es saslimis jo kad es braucu uz mākslas skolu un gaidiju busu kkādas 40 minūtes (bijā ļoti auksti) man galva sāca sāpēt no nekurienes kad es dabūju mājās, un nākamo dienu es piecēlos ar sausu rīkli, iesnām, ar klepu, un velprojām ar galvas sāpēm, kaitinoši iesnas ir.Kā tā? :(A, viss iet normāli bet es saslimu ceturto reizi mēnesī, un es baigi itkā nez kādu konkursu organizēt, ir idejas?Čau! Kā iet? Varbūt gribi kādu konkursu organizēt? Eu kapēc tik klusi
Kā pa skolu?
- minilesh
-
1000+ posts
Žēl. Kā pa dzīvi kopumā? A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiem
- TheLVSCfox
-
59 posts
Viss normāli, es velprojām strādāju uz to vienu spēli jakasŽēl. Kā pa dzīvi kopumā? A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiem
- minilesh
-
1000+ posts
Forši! Kā veicas?Viss normāli, es velprojām strādāju uz to vienu spēli jakasŽēl. Kā pa dzīvi kopumā? A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiem
- TheLVSCfox
-
59 posts
Viss normāli, kkad nesanāk bet tad man sanāk no nekurienesForši! Kā veicas?Viss normāli, es velprojām strādāju uz to vienu spēli jakasŽēl. Kā pa dzīvi kopumā? A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiem
- minilesh
-
1000+ posts
Skaidrs. Ko pa brīvlaiku darīsi?Viss normāli, kkad nesanāk bet tad man sanāk no nekurienesForši! Kā veicas?Viss normāli, es velprojām strādāju uz to vienu spēli jakasŽēl. Kā pa dzīvi kopumā? A, vēlprojām slikti, skola Skotijā nav nekāda citāda no skolu Latvijā, (Es atbraucu Latvijā atkal) un velprojām mana klase ir vis skaļākā un man velprojām ir galvassāpes no viņiem