Discuss Scratch
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
الان درست شدآرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
چجوری باید بفهمیم که کیا ما رو دنبال می کنند چون این پیام از اسکرچ برای من آمده است
(Mokhayeri اکنون شما را دنبال میکند)
ممنون
followers
برو تعداد دنبال کننده هایت رو میبینی و میبینی که چه کسانی تو رو فالو کردن
می گم اگه بازی کشنده و دشمنان نسخه3ورژن4 را در استودیو ورک استودنت قرار بدی ؟؟؟اگر قرار دادی لطفا یک پیام بهم بده
می گم نمی دونم چرا این بخشی که می گی در پروفایل من نیست حالا باید چی کار کنم ؟؟
می دونم کجا رو می گی چون وقتی می رم اکانت بقیه آدم ها رو نگاه می کنم اون بخش رو می بینم ولی تو پروفایل من نیت می دونی باید چی کار کنم که برام بیاد؟؟؟
ممنون می شم که بهم بگی❤❤❤
- Arta_88
-
72 posts
پرسش و پاسخ
سلام محمد رضا جان باید بری داخل اون قسمتی که کامنت های پروفایلت هست و در آنجا یک گزینه بالاترش نوشتهآرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
چجوری باید بفهمیم که کیا ما رو دنبال می کنند چون این پیام از اسکرچ برای من آمده است
ممنون
followers
می گم اگه بازی کشنده و دشمنان نسخه3ورژن4 را در استودیو ورک استودنت قرار بدی ؟؟؟اگر قرار دادی لطفا یک پیام بهم بده
می دونم کجا رو می گی چون وقتی می رم اکانت بقیه آدم ها رو نگاه می کنم اون بخش رو می بینم ولی تو پروفایل من نیت می دونی باید چی کار کنم که برام بیاد؟؟؟
Followers
- AMIRNASA-NASA
-
47 posts
پرسش و پاسخ
https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/users/Mohammadreza_Dinavi/followers/آرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
ممنون
followers
- abtin-nasrabadi
-
2 posts
پرسش و پاسخ
سلام آرتا جان میخواستم بدونم چطور اینقدر معروفی؟ هر جا میزنم آرتا ، اسم شما رو میاره.
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/users/Mohammadreza_Dinavi/followers/آرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
ممنون
followers
سلام ممنون درست شد❤❤❤
- AMIRNASA-NASA
-
47 posts
پرسش و پاسخ
(:خواهشhttps://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/users/Mohammadreza_Dinavi/followers/آرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
ممنون
followers
سلام ممنون درست شد❤❤❤
Last edited by AMIRNASA-NASA (Feb. 2, 2022 07:09:32)
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
سلام(:خواهشhttps://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/users/Mohammadreza_Dinavi/followers/آرتا جانممنون آرتا جانسلام محمدرضا جان برو داخل قسمت پروفایلت بعد داخل بخش سلام آرتا جان
من یک سوال داشتم
ممنون
followers
سلام ممنون درست شد❤❤❤
نظرت راجب پروژه های اکانتم چیه؟؟
لطفا اگه مشکلی دیدی یا ایده داشتی بهترشون کنم بهم بگو
ممنون❤❤❤
- RAgohar
-
17 posts
پرسش و پاسخ
چون هم کانال اینستاگرام و هم کانال اپارت داره و در هر دو بیش از صد ویدیو قرار داده و تازه بازی های خیلی خوب و جذابی رو هم داره سلام آرتا جان میخواستم بدونم چطور اینقدر معروفی؟ هر جا میزنم آرتا ، اسم شما رو میاره.
- Arta_88
-
72 posts
پرسش و پاسخ
abtin-nasrabadi wrote:
سلام آرتا جان میخواستم بدونم چطور اینقدر معروفی؟ هر جا میزنم آرتا ، اسم شما رو میاره.
سلام ببین توضیحاتش طولانیه باید یک ویدئو راجع به همین قرار بدهم داخل آپارات اما بخواهم خلاصه کنم من 4 سال است که دارم اسکرچ کار می کنم اما علت اصلی اش زحمت و پشت کار خودم بود که به همین دلیل آپارات رو شروع کردم و یواش یواش اومدم بالا
سلام ببین توضیحاتش طولانیه باید یک ویدئو راجع به همین قرار بدهم داخل آپارات اما بخواهم خلاصه کنم من 4 سال است که دارم اسکرچ کار می کنم اما علت اصلی اش زحمت و پشت کار خودم بود که به همین دلیل آپارات رو شروع کردم و یواش یواش اومدم بالا
- Arta_88
-
72 posts
پرسش و پاسخ
سلام ببین توضیحاتش طولانیه باید یک ویدئو راجع به همین قرار بدهم داخل آپارات اما بخواهم خلاصه کنم من 4 سال است که دارم اسکرچ کار می کنم اما علت اصلی اش زحمت و پشت کار خودم بود که به همین دلیل آپارات رو شروع کردم و یواش یواش اومدم بالا. ببین برای موفقیت فقط باید زحمت بکشی خیلی سخته خود منم خیلی زحمت و سختی کشیدم ولی اگر با وجود این همه سختی باز هم پشتکار داشته باشی و زحمت بکشی نتیجه ی زحماتت رو میبینی. سعی می کنم بعدا راجع به همین موضوع یه ویدئو ضبط کنم. سلام آرتا جان میخواستم بدونم چطور اینقدر معروفی؟ هر جا میزنم آرتا ، اسم شما رو میاره.
- RAgohar
-
17 posts
پرسش و پاسخ
اسکرچ 3 را به دو تغییر دهیم ؟create ارتا جان یه سوال داشتم چطور میتوانیم فضای
- Soroush1756
-
21 posts
پرسش و پاسخ
سلام.کسی اینجا میدونه با چه سایتی باید عکس خودمون رو به لینک تبدیل کنیم؟
Picofile.com غیر از سایت
Picofile.com غیر از سایت
- AMIRNASA-NASA
-
47 posts
پرسش و پاسخ
سلام اگه سایت ایرانی میخواید uupload سلام.کسی اینجا میدونه با چه سایتی باید عکس خودمون رو به لینک تبدیل کنیم؟
Picofile.com غیر از سایت
اگه سایت خارجی میخواید مثلا گوگل درایو
- Soroush1756
-
21 posts
پرسش و پاسخ
ممنون.سایت میخواستم برای اینکه توی اسکرچ در تالار گفتگو ها عکس آپلود کنم.با همه این ها امتحان کردم ولی بازم اخطار میدهسلام اگه سایت ایرانی میخواید uupload سلام.کسی اینجا میدونه با چه سایتی باید عکس خودمون رو به لینک تبدیل کنیم؟
Picofile.com غیر از سایت
اگه سایت خارجی میخواید مثلا گوگل درایو
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
سلام یک سوال چجوری باید در تالار گفتوگو عکس آپلود کنیم؟؟
- Arta_88
-
72 posts
پرسش و پاسخ
سلام داخل قسمت بالای تالار یک گزینه داره به نام سلام یک سوال چجوری باید در تالار گفتوگو عکس آپلود کنیم؟؟
Picture
روی اون بزن بعد
url
عکست رو وارد کن و عکست آپلود میشه
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
سلام ممنون درست شدسلام داخل قسمت بالای تالار یک گزینه داره به نام سلام یک سوال چجوری باید در تالار گفتوگو عکس آپلود کنیم؟؟
Picture
روی اون بزن بعد
url
عکست رو وارد کن و عکست آپلود میشه
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
سلام دوستان من یک تالار گفتوگوساختم به اسم پیدا کردن بگا
دراین تالار شما لینک پروژه های خود اشتراک می گذارید و بقیه آن پروژه را نگاه می کنند و اگر باگی دیدند به سازنده پروژه می گویند
https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/discuss/topic/577741/?page=1#post-6011193این لینک تالار
دراین تالار شما لینک پروژه های خود اشتراک می گذارید و بقیه آن پروژه را نگاه می کنند و اگر باگی دیدند به سازنده پروژه می گویند
https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/discuss/topic/577741/?page=1#post-6011193این لینک تالار
- Mohammadreza_Dinavi
-
38 posts
پرسش و پاسخ
سلام
آرتا جان یک سوال داشتم شما منابع ساخت پروژه های خود را از کجا می آوری
ممنون می شوم که بهم بگی❤❤❤
آرتا جان یک سوال داشتم شما منابع ساخت پروژه های خود را از کجا می آوری
ممنون می شوم که بهم بگی❤❤❤