Discuss Scratch
- GreVovan
-
1000+ posts
Про Скретч - українською!
Тому, що є російський форум: чому немає форуму українською?https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/discuss/27/
- Kosstepkos
-
100+ posts
Побачив перший раз український форум. Це перші слова на українській на сайті Scratch. Я в житті говорю українською (більше на суржику), але з дитинства розумію російську.
- White_Lord
-
1000+ posts
Це не пов'язано.Тому, що є російський форум: чому немає форуму українською?https://scratch-mit-edu.ezproxyberklee.flo.org/discuss/27/
- White_Lord
-
1000+ posts
більше на суржику), але з дитинства розумію російську.Я з дитинства розмовляю російською, але розумію українську як другу рідну. Побачив перший раз український форум. Це перші слова на українській на сайті Scratch. Я в житті говорю українською (
- FlaffyTheBest
-
500+ posts
Я тежбільше на суржику), але з дитинства розумію російську.Я з дитинства розмовляю російською, але розумію українську як другу рідну. Побачив перший раз український форум. Це перші слова на українській на сайті Scratch. Я в житті говорю українською (
- Kosstepkos
-
100+ posts
Я теж, тільки навпаки, розмовляю українською, але розумію російськуЯ тежбільше на суржику), але з дитинства розумію російську.Я з дитинства розмовляю російською, але розумію українську як другу рідну. Побачив перший раз український форум. Це перші слова на українській на сайті Scratch. Я в житті говорю українською (
- White_Lord
-
1000+ posts
Але я використовую в мові сленг.Я теж, тільки навпаки, розмовляю українською, але розумію російську Я теж
- yar_2010g
-
1 post
Україномовні Скретчери! Я працюю над українською вікіпедією про Скретч, але за останні 2 місяця ні від кого я не бачив нової правки чи статті.
Я нещодавно приєднався й почав працювати над Вікіпедіею, але це не робота для одніеї людини.
Будь ласка, хто хоче долучитися, залиште коментар на моему профілі. Сподіваюся на вашу допомогу!
Я нещодавно приєднався й почав працювати над Вікіпедіею, але це не робота для одніеї людини.
Будь ласка, хто хоче долучитися, залиште коментар на моему профілі. Сподіваюся на вашу допомогу!
Last edited by yar_2010g (July 31, 2020 11:54:41)
- White_Lord
-
1000+ posts
Я не ледар, а кіт, нахабе!Привіт, ледар! Привіт теж!
- Eggdart
-
14 posts
Я, Мені здається??? Кому сала? І так, СЛАВА УКРАЇНІ!
- ToastersUnited
-
1000+ posts
Привет чому немає форуму українською?
- 20Lk20
-
2 posts
Чому “ Other Languages”, а не форум україською?
- UkrainianHorse
-
1 post
Hello! I'm @UkrainainHorse, call me Yuki! I am 12 and I live in Ukraine, around Lviv.